top of page

wo 25 jan

|

Bennekom e.o.

Natuurlijk Wandelen en meer!

Wandel mee op 25 januari om 10.00 uur met Natuurlijk Wandelen en meer! Het lijkt nog winter in het bos en in de natuur, maar er is al heel wat te horen en te zien van de lente die in aantocht is. We wandelen in een gebied met cultureel-historische elementen en genieten van de prachtige omgeving.

Natuurlijk Wandelen en meer!
Natuurlijk Wandelen en meer!

Tijd en locatie

25 jan 2023, 10:00 – 11:30

Bennekom e.o., 6721 Bennekom, Nederland

Over het evenement

andel mee op 25 januari om 10.00 uur met Natuurlijk Wandelen en meer! Het lijkt nog winter in het bos en in de natuur, maar er is al heel wat te horen en te zien van de lente die in aantocht is. We wandelen in een gebied met cultureel-historische elementen en genieten van de prachtige omgeving.

Mail naar natuurlijkwandelenenmeer@gmail.com en geef je op. Deze wandeling duurt anderhalf uur en is ongeveer vier kilometer. Na opgave ontvang je de startlocatie.

Natuurlijk Wandelen en meer! organiseert wandelingen in Bennekom en omgeving*. Er wordt gewandeld in de natuur en daarbij krijgen onze zintuigen alle ruimte: ruiken, kijken, proeven voelen en luisteren (wel eens echt even stilgestaan en een paar minuten gericht geluisterd?). Het doel is de natuur te beleven, ontspannen te genieten en een bijdrage te leveren aan verwondering en positiviteit. Het motto is dus ‘Beleef en geniet’. Elke wandeling bevat enkele verrassende onderdelen. Wandel eens mee en geniet!

Tekst: Natuurlijk Wandelen en meer!

Deel dit evenement

bottom of page