• Bingo
    wo 07 dec.
    De Broek-Akker
    Iedere 1e zaterdag van de maand vindt in de Broek-Akker een bingo middag plaats! Ben jij er ook bij?
  • Dickens Fair Bennekom
    vr 09 dec.
    Bennekom
    Al meer dan 15 jaar een begrip in Bennekom.
  • Repair Café
    De Ontmoeting
    Repair Café is een buurtinitiatief dat repareren promoot als alternatief voor weggooien. Dat reparatiekennis wil behouden én – via het organiseren van repareerbijeenkomsten – de sociale cohesie in de buurt wil versterken.
  • Rotary Santa Run
    Bennekom
    De Rotary Santa Run; een fun run waarbij de deelnemers, verkleed als kerstman, een parcours (hard)lopen voor het goede doel.
  • Dickens Fair Bennekom
    Bennekom
    Al meer dan 15 jaar een begrip in Bennekom.
  • Koffieochtend
    De Broek-Akker
    Onder het genot van een kop koffie kunt u iedere 2e zaterdag van de maand het gesprek aangaan met anderen.
  • Symfonieorkest Sonante
    De Oude Kerk
    Geniet van klassieke muziek in de ultieme kerststemming. Onder leiding van M. Snitselaar brengt Sonante een gevarieerd, sfeervol en hartverwarmend voorproefje van haar komende concerten.
  • Natuurwerkdag
    Franse Kamp
    Tijdens de natuurwerkdagen van A Rocha Bennekom is het onze taak om de diversiteit van flora en fauna op de Franse Kamp vast te houden. We zorgen dat poelen open blijven, we de bomen in toom houden (snoeien en zagen) en halen ongewenste plantengroei weg.
  • Signeersessie Jessica Koomen
    Dorpstraat
    Jessica Koomen, een Bennekomse auteur, zal op 10 december haar boek 'Season Moestuin' presenteren. Daarnaast is er ook mogelijkheid om dit boek door haar te laten signeren.
  • Kerst met de kabouters
    vr 16 dec.
    De Koffiekamer Hoekelum
    Maak je eigen lampion en zwerf langs lichtjes in de mist door het kabouterbos bij Hoekelum in Bennekom. Tijdens de activiteit zijn verschillende lekkernijen verkrijgbaar bij de Koffiekamer.
    vr 16 dec.
    Boerderij Hoekelum
    Op 16, 17, 18, 23 en 24 december zal er bij boerderij Hoekelum een levende kerststal te bewonderen zijn.
  • Gratis snoei- en bladafval inleveren
    Parkeerplaats Sportparkweg
    Heeft u veel snoei- of bladafval? Dan kunt u deze op zaterdag 3 december of zaterdag 17 december gratis 3 kuub afval inleveren op de parkeerplaats aan de Sportparkweg in Ede. Neem wel uw afvalpas mee!
  • Opening Kribjesroute
    Bennekom
    Op 17 december zal de kribjesroute feestelijk van start gaan met o.a. livemuziek en een drankje op het laatste deel van de Algemeer.
    zo 18 dec.
    vr 23 dec.
    za 24 dec.
  • Inspiratieavond Energiebesparing
    wo 25 jan.
    De Brink
    In 2021 stond de 40 dagen competitie in het thema van energiebesparing. Inmiddels is er veel gebeurd op energiegebied, dus nemen we jullie graag mee in de kleine én grote energiebespaarders om thuis je voordeel mee te doen.