top of page

zo 18 dec

|

De Oude Kerk

Volkskerstzang

De Raad van Kerken organiseert de Volkskerstzang, met teksten en liederen, in de Oude- of Sint Alexanderkerk in Bennekom. De Volkskerstzang start om 18.30 uur en komt in de plaats van de gebruikelijke avonddienst.

Volkskerstzang
Volkskerstzang

Tijd en locatie

18 dec 2022, 18:30 – 19:30

De Oude Kerk, Dorpsstraat 45, 6721 JJ Bennekom, Nederland

Over het evenement

De Raad van Kerken organiseert dit jaar op 18 december de Volkskerstzang, met teksten en liederen, in de Oude- of Sint Alexanderkerk in Bennekom. De Volkskerstzang start om 18.30 uur en komt in de plaats van de gebruikelijke avonddienst.

De muzikale begeleiding is in handen van Het Edes Orkest onder leiding van Madeleine Boertje.  Er zullen (bekende) kerstliederen worden gezongen en het Edes Orkest speelt tijdens de bijeenkomst diverse prachtige stukken, waarvan de titels in de loop van december op de site van de Raad van Kerken Bennekom vermeld zullen worden.

De eerste collecte is bestemd voor de Voedselbank te Ede. Er kan ook direct een bijdrage worden overgemaakt naar de Stichting Voedselbank Ede; bankrekeningnummer NL54 ABNA 0432 366 806 onder vermelding van Volkskerstzang Bennekom. De opbrengst van de tweede collecte zal worden gebruikt als tegemoetkoming in de onkosten van deze dienst.

Het wordt een mooi en sfeervol samenzijn waar eenieder die op deze wijze mee wil vieren van harte welkom is.

Deel dit evenement

bottom of page