top of page

wo 22 feb

|

De Ontmoeting

Start Vrijzinnig vasten in de 40 dagentijd

Wil jij ook de Veertigdagentijd meedoen met vasten? Wat zou voor jou een zinnige vorm zijn? Je kiest je eigen vorm van vasten, bijvoorbeeld 40 dagen zonder facebook, zonder koekjes of zonder televisie. Vaak gaat het samen met iets wat je je voorneemt om 40 dagen juist wel te doen.

Start Vrijzinnig vasten in de 40 dagentijd
Start Vrijzinnig vasten in de 40 dagentijd

Tijd en locatie

22 feb 2023, 16:30 – 17:30

De Ontmoeting, Emmalaan 1, 6721 ET Bennekom, Nederland

Over het evenement

Vasten is jezelf tijdelijk een beperking opleggen als oefening in innerlijke vrijheid. Je gaat je vrijer voelen. Niet omdat je vakantie hebt, maar omdat je vrijheid kunt ervaren in wat er ook maar speelt in je eigen leven en wat er van je wordt gevraagd. Wil jij ook de Veertigdagentijd meedoen met vasten? Wat zou voor jou een zinnige vorm zijn?

Wat je ook kiest: het is makkelijker om vol te houden als je je aansluit bij een groepje, zodat je het niet in je eentje hoeft te doen. Ook dit is er weer een vastengroepje die op weg naar Pasen zeven keer bij elkaar komt op woensdag om 16.30-17.30 uur. Je kiest je eigen vorm van vasten, bijvoorbeeld 40 dagen zonder facebook, zonder koekjes of zonder televisie. Vaak gaat het samen met iets wat je je voorneemt om 40 dagen juist wel te doen. Bijvoorbeeld 40 dagen je dag openen met mediteren, een dagboek bijhouden of dagelijks een wandeling maken in de natuur.

Op de woensdagen wisselen we ervaringen uit en delen we inspiratie die ons helpt vol te houden. De groep wordt begeleid door Roos van Doorn, voorganger in De Ontmoeting. Als je wilt, kun je elke week aansluitend meedoen met de wekelijkse stiltemeditatie.

Na de start op 22 februari vinden wekelijks op woensdag van 16:30 tot 17:30 uur een evalutiemoment plaats. De volgende data zijn: 1, 8, 15, 22, 29 maart en 5  april.

Deel dit evenement

bottom of page