top of page

di 21 feb

|

Café de Dorpsherberg

Open Ondernemers Koffie

Tijdens de Open Ondernemers Koffie gaat men pitchen met een website. Wat zegt jouw website over jou, over jouw werk? Karin Bronwasser van Bronwasser Websites is WordPressoloog en helpt ondernemers op 21 februari.

Open Ondernemers Koffie
Open Ondernemers Koffie

Tijd en locatie

21 feb 2023, 09:00 – 12:00

Café de Dorpsherberg, Brinkstraat 4, 6721 WV Bennekom, Nederland

Over het evenement

Tijdens de Open Ondernemers Koffie van februari gaan we pitchen met onze website. Wat zegt jouw website over jou, over jouw werk. Is het duidelijk waarvoor de bezoeker bij jou terecht kan en hoe makkelijk is het om tot een vervolg van het websitebezoek te komen. Want je kent het gezegde vast wel… Je krijgt geen tweede kans voor een eerste ontmoeting. Die eerste ontmoeting moet dus goed zijn. Dat geldt niet alleen voor jou in direct contact met je potentiële klant, maar ook voor je website.

Karin Bronwasser van Bronwasser Websites is WordPressoloog en heeft al vele ondernemers met hun website geholpen. Zij merkt elke keer weer hoe lastig het is om je verhaal goed en duidelijk op de homepage te krijgen zodat mensen direct zien of jij degene bent waar zij naar op zoek zijn of dat ze verder moeten zoeken.

Deel dit evenement

bottom of page