top of page

zo 25 dec

|

De Oude Kerk

Kerstinloop Oude Kerk

Een open huis in de Oude Kerk voor alle Bennekommers die gezelligheid zoeken onder het genot van een drankje en een gebakje. Daarnaast zijn er diverse activiteiten, zoals Oudhollandse- en gezelschapsspellen, quizzen en mandala's kleuren.

Kerstinloop Oude Kerk
Kerstinloop Oude Kerk

Tijd en locatie

25 dec 2022, 11:30

De Oude Kerk, Dorpsstraat 45, 6721 JJ Bennekom, Nederland

Over het evenement

Een open huis in de Oude Kerk voor alle Bennekommers die gezelligheid zoeken. Na afloop van de kerkdiensten wordt in het Kerkheem feestelijk gestart met iets te drinken en gebak. Het is een mooie aanzet om elkaar te ontmoeten, in gesprek te gaan of deel te nemen aan activiteiten die plaats vinden, zoals Oudhollandse- en andere gezelschapsspellen, het oplossen van diverse quizzen, mandala's kleuren en gezamenlijk zingen.  

Kinderen kunnen knutselen en genieten van mooie muziek. Om 13:00 uur is een lunch met een broodje en een stukje kerststol en aan het eind van de dag: om 16:30 uur is een dinerbuffet met een speciaal dessert. 

Voor het diner kunt u uw aanmelden voor 22 december door te mailen naar: kerstinloop.bennekom@gmail.com of door te bellen naar 06-10516623. 

Deel dit evenement

bottom of page