top of page

za 15 jul

|

Bennekom

De Kraatsmarkt

Tijdens de Kraatsmarkt kunt u de Kraats letterlijk proeven en beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld zien hoe we de kippen in onze stallen verzorgen maar ook krijgt u de kans om een koeienstal met de huifkar te bezoeken. Dit terwijl de herder zal laten zien hoe de schapen worden gedreven door zijn honden.

De Kraatsmarkt
De Kraatsmarkt

Tijd en locatie

15 jul 2023, 11:00 – 17:00

Bennekom, Langesteeg 14, 6721 NC Bennekom, Nederland

Over het evenement

Tijdens de Kraatsmarkt kunt u de Kraats letterlijk proeven en beleven. 

Zo kunt u bijvoorbeeld zien hoe we de kippen in onze stallen verzorgen maar ook krijgt u de kans om een koeienstal met de huifkar te bezoeken. Dit terwijl de herder zal laten zien hoe de schapen worden gedreven door zijn honden. Ook kunt u de paarden en kalfjes bezichtigen. Kortom, u krijgt een kijkje in het boeren leven van nu. Want wat gebeurd er nu eigenlijk op het boerenerf in de Kraats?

Maar dat niet alleen, ook zullen allerlei mooie lokale boerderijwinkels hun producten aanbieden. Want er worden tal van lekkere en bijzondere producten geproduceerd. 

En terwijl uw kinderen (of u) zich vermaken op het springkussen, rodeostier of aan het ponyrijden zijn, kunt u even rustig bijkomen op het Kraats terras.

Dus kom; Proef en Beleef de Kraats!

Deel dit evenement

bottom of page