top of page

do 18 mei

|

Kasteel Hoekelum

Concours Hippique

De `Vereeniging tot Bevordering der Paardenfokkerij in Gelderland` organiseert elk jaar op Hemelvaartsdag een paardenfestijn met een gevarieerd programma.

Concours Hippique
Concours Hippique

Tijd en locatie

18 mei 2023, 10:00 – 18:00

Kasteel Hoekelum, Edeseweg 124, 6721 KE Bennekom, Nederland

Over het evenement

Het concours  wordt  gehouden op de kasteelweide van Kasteel Hoekelum te Bennekom, een locatie wijd en zijd bekend door de prachtige ligging en de unieke sfeer. Een hippisch concours op nationaal niveau, met een zeer afwisselend programma. Een dag paardensport voor het hele gezin, voor de kenners en voor de liefhebbers. Een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Wat behelst het concours? Traditioneel bestaat het programma uit de vaste onderdelen aangespannen sport en springen. Daaromheen zij er wedstrijden met menners met marathonhindernissen en een Ride & Run ook voor mensen met een beperking. Maar dat is nog niet alles!

Het concours een is dagje uit voor iedereen. Op ons educatieplein zijn er diverse activiteiten voor kinderen, zoals de mogelijkheid tot spelen, leren en ponyrijden. Daarnaast zijn er leuke demonstraties en clinics te zien, met als centraal thema ‘Bewegen is gezond, maar vooral leuk’.

Deel dit evenement

bottom of page